Menu Sluiten

Offerte Alarmsystemen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

Meer info

Wenst u meer info over offerte alarmsystemen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/


Offerte alarmsystemen

bel maak een afspraak bel mij terug mail securiplus twitter facebook rss skype youtube mail home activiteiten securiplus support promoties videofonie promo alarmsystemen start paketten. Info nieuws premies contact alarmen wat zijn de regels wetgeving branddetectie wat is beveiliging alarmen wat zijn de regels aangifte alarmsysteem toepassingsgebied met het nieuwe kb wordt ook het gebruik van drukknoppen geregeld. Het kb zal van toepassing zijn op goederenalarmsysteem alarmsysteem bestemd om misdrijven tegen goederen te voorkomen of vast te stellen klassiek inbraakalarm persoonsalarmsysteem alarmsysteem bestemd om misdrijven tegen personen te voorkomen of vast te stellen holdupknoppen offerte alarmsystemen informatie aanvragen het besluit is niet van toepassing op alarmsystemen die niet voorzien zijn van een buitensirene buitenl.

home handtassen reisartikelen kleine lederwaren business accessoires promoties contact kamina lederwaren welkom voor een ruime keuze aan handtassen reisartikelen paraplu s handschoenen en kleine lederwaren bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Kamina lederwaren biedt een uitgebreide collectie gekende merken en volgt de nieuwste modetrends op de voet de zaak bestaat al sinds jaar en dag en is intussen een vaste waarde in het centrum van leuven offerte alarmsystemen offerte aanvragen Kamina lederwaren wordt geleid door een enthousiaste nieuwe generatie die veel belang hecht aan een persoonlijke service. Wij helpen iedere klant met evenveel plezier door de maatregelen die genomen zijn in verband met het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze winkel te sluiten tot en met . Draag zorg voor elkaar u .

Gegevens over Offerte alarmsystemen

home argus producten referenties offerte contact alarm systemen en beveiliging productendraadloos alarm vraag een offerte draadloos alarm of draadloos alarmsysteem wat is een draadloos alarmsysteem draadloze alarmsystemen met een draadloos alarmsysteem kunt u de veiligheid in uw woning of kantoor fors naar boven schroeven. Voor de installatie van dit soort alarm zijn geen breekwerken vereist wat bij een bedraad alarm wel het geval is interesse in offerte alarmsystemen In dit geval ontdekt u de mogelijkheden de voor en nadelen en prijzen van draadloze alarmsystemen. Eenvoudige installatie bij bedrade alarmsystemen moeten wat breekwerken uitgevoerd worden om de kabels te leggen. Bij draadloze alarmsystemen zijn deze werken niet nodig wat gunstig zal zijn voor de installatiekosten. Makkelijk uit te breiden als u later elementen aan de installatie wil toevoegen bijvoorbeeld extra detectoren kan dit eenvoudig uitgevoerd worden. De nieuwe elementen moeten wel compatibel zijn met uw geplaatste systeem. Hoe werkt een draadloos alarm een draadloos alarm wordt in tegenstelling tot een bedraad alarmsysteem vlug ge.