Menu Sluiten

Specialist Alarmsystemen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

Meer info

Wenst u meer info over specialist alarmsystemen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/


Specialist alarmsystemen

home over ons diensten nieuws contact stijn pans bv uw beveiligingsspecialist uw beveiligingsspecialist als elektrotechnisch installatiebedrijf staan wij sinds tot jouw dienst van concept tot installatie herstelling en onderhoud van verschillende elektrotechnische specialist alarmsystemen zijn in trek systemen. Wij doen dit zowel voor particulieren als kmo s specialist alarmsystemen vlug rendement Wij zijn gespecialiseerd in alarmsystemen en brandbeveiliging camerabewaking netwerken en telefonie toegangscontrole en videofonie elektriciteit en domotica toepassingen. Wij zijn officieel gecertificeerd en vergund installateur zowel incert b alsook mibz .. Stijn pans akvoerder pascale winnen administratie lieve huts administratie brent vanherwegen technieker diensten een overzicht van de diensten van stijn pans bv.. Alarmsystemen brandbeveiligi.

asolution specialist in zelfbouw pakketen elektriciteit en alarmsystemen wachtwoord vergeten .

Kennisbank over Specialist alarmsystemen

.